update video motociclist implicat într-un accident pe strada bâlea - traficul este blocat
Sursa foto: Info Trafic

Un accident a avut loc vineri în jurul orei 12:00, pe strada Bâlea, din Sibiu. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Un accident în lanț s-a produs pe strada Bâlea din Sibiu. Mai multe persoane au fost implicate în accidentul rutier, dintre care un șofer de 84 de ani și un motociclist de 16 ani.

Actualizare

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la accidentul produs la intersecția străzilor Bâlea cu Nicolae Titulescu, din municipiul Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bâlea spre strada Constituției, pe banda 2, un sibian în vârstă de 84 de ani, a virat la stânga, spre strada N. Titulescu, a acroșat un autoturism condus pe banda 2 a sensului opus, a intrat în coliziune apoi cu o motocicletă condusă pe banda 1 a sensului opus, iar în urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism condus pe banda 2 a sensului V Aaron – Constituției.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, un sibian în vârstă de 16 ani, care a fost transportat la spital conștient.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest accident.

În zonă se circulă îngreunat”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

update video motociclist implicat într-un accident pe strada bâlea - traficul este blocat update video motociclist implicat într-un accident pe strada bâlea - traficul este blocat update video motociclist implicat într-un accident pe strada bâlea - traficul este blocat update video motociclist implicat într-un accident pe strada bâlea - traficul este blocat update video motociclist implicat într-un accident pe strada bâlea - traficul este blocat

update video motociclist implicat într-un accident pe strada bâlea - traficul este blocat
Sursa foto: Info Trafic Sibiu

 

 

Ultima oră

Comentariul meu