video biciclete vandalizate în rastelul din piața aurel vlaicu - mai mulți tineri au furat manșoanele

Un grup de elevi au vandalizat mai multe biciclete Sibiu Bike City din Piața Aurel Vlaicu, din Sibiu. Copiii au plecat cu manșoanele de la biciclete acasă.

Bicicletele din stația de închiriere Sibiu Bike City din Piața Aurel Vlaicu au fost vandalizate la câteva săptămâni de la redeschiderea centrelor. Zilele trecute un grup de șapte tineri a fost surprins de un sibian în timp ce fura manșoanele de la bicicletele de închiriat ale Primăriei Sibiu. În imaginile surprinse se poate observa cum manșoanele sunt date din mână în mână pentru a fi cât mai discreți în timp ce încercau să le ascundă.

video biciclete vandalizate în rastelul din piața aurel vlaicu - mai mulți tineri au furat manșoanele video biciclete vandalizate în rastelul din piața aurel vlaicu - mai mulți tineri au furat manșoanele

Vandalizare bicicletelor de închiriat este un fenomen tot mai des întâlnit la Sibiu. Tot în luna aprilie, bicicletelor din stația de închiriere Sibiu Bike City de pe strada Țiglari, din zona Lacului Binder, le-au fost tăiate cauciucurile iar rastelul a fost și el distrus.

Mai multe detalii aici: Zeci de biciclete vandalizate în stația de închiriere din Țiglari – Primăria a depus plângere la poliție

 

Ultima oră

Comentariul meu