petreceri incendiare, cu ritmuri balcanice la liquid - „carousel party” vineri și „trapanele” sâmbătă

Liquid dă startul minivacanței de 1 Mai cu două petreceri de neratat, „Carousel Party” vineri și „Trapanele” sâmbătă. Sibienii, și nu numai, sunt așteptați să danseze până dimineața pe cele mai tari hit-uri.

Ce mai tare petrecere organizată de Liquid Club revine vineri, 28 aprilie. „Carousel Party” dă posibilitatea invitaților să aleagă genul de muzică dorit pentru o noapte întreagă. Printre alternative se vor regăsi muzica populară de petrecere, Disney Vibes (High School Musical, Camp Rock, Hanna Montana, Jonas Brothers and more), hituri românești anii 2000, Latino + Reggaeton, Hip Hop + Trap + R&B și alte genuri muzicale apreciate la nivel internațional.

Regulile sunt simple. La fiecare 30 de minute se votează următorul gen muzical, LIVE, direct de pe telefoane, accesând linktr.ee/carouselparty. Petrecăreții au la dispoziție trei minute să voteze genul de muzică preferat. Rezultatul va fi afișat pe ecran, iar cel mai votat gen muzical intră în acțiune.

Intrare costă 30 lei – Early bird, 35 lei – Second wave, 40 lei – Last wave și 40 lei – La locație, în seara evenimentului. Biletele pot fi achiziționate online. Pregătește-te de o noapte incendiară cu cea mai bună muzică mixată de DJ Radu!
petreceri incendiare, cu ritmuri balcanice la liquid - „carousel party” vineri și „trapanele” sâmbătă
Distracția continuă și sâmbătă, 29 aprilie, la Liquid. Petrecăreții sunt așteptați la „Trapanele”, concept unic realizat de brandul Trapanelogia. Se anunță cele mai tari manele, muzică balcanică și trap. Biletele pot fi cumpărate online cu 40 lei sau la intrare cu 50 lei. Accesul se face la ora 22:00.
Cei interesați să facă rezervări sunt rugați să apeleze la numărul de telefon 0740243751. Liquid a pregătit și un Giveaway. Reguli de participare: tag la doi prieteni, follow @trapanelogia, like și share la postare pe story cu tag @trapanelogia. Câștigătorul va primi o masă VIP, sticlă surpriză și 3 intrări gratuite.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu