brigadă sibiană la derbyul inter - acs mediaș - antonio cristian pascu va fi la centru

AJF Sibiu a anunțat joi seara brigada de arbitri care va oficia la derbyul Ligii a 4-a, Inter – ACS Mediaș, meci programat sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 14.00, pe Stadionul Obor.

Centralul derbyului va fi Antonio Cristian Pascu, care va fi ajutat la cele două linii de Emeric Tocai și Daniel Nagy, în timp ce arbitru de rezervă va fi Marius Vasile Duță. Brigada de arbitri va fi supervizată de observatorul Marian Bordean, fost arbitru de Liga 1. Șeful AJF Sibiu, Ioan Duma va fi delegat de joc.

Antonio Cristian Pascu este arbitru de Liga 3, la fel ca și Daniel Nagy. Antonio Pascu (30 ani) este din 2017 central la Liga 3 și este delegat constant în acest sezon. Pascu este medic rezident la Secția de Chirurgie Stomatologică și Maxilo-Facială la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Emeric Tocai este tușier care activează la Liga 2, unde a fost la linie în șapte partide din acest sezon.

”Nu sunt adeptul să aducem arbitrii din altă parte. Și în tur, Șuvar a arbitrat foarte bine, nu au fost probleme. Avem 17 arbitri de lot național. Altfel, eu ce le pot spune, că nu au valoare să fluiere acest joc? ” spunea  Ioan Duma, șeful AJF Sibiu, cu doar câteva zile în urmă.

Partida din etapa 20 a Ligii a 4-a, Inter Sibiu – ACS Mediaș va decide campioana județeană și reprezentanta județeană la barajul de promovare la Liga 3.

brigadă sibiană la derbyul inter - acs mediaș - antonio cristian pascu va fi la centru

 

Ultima oră

Comentariul meu