blumbergs și uță nu fac deplasarea la oradea - ”continuă terapia la rmn diagnostica”
Așa cum Ora de Sibiu a anunțat, doi dintre cei mai buni jucători ai CSU Sibiu, Roberts Blumbergs și Rareș Uță nu au făcut deplasarea cu echipa la Oradea, pentru primele două jocuri cu CSM, din semifinala Ligii Naționale de baschet masculin. Ambii jucători au suferit entorse la jocurile din sferturi, cu Voluntari și vor lipsi câteva săptămâni de pe teren.
Conducerea CSU Sibiu a anunțat oficial că cei doi jucători de bază nu vor putea evolua în primele două partide de la Oradea, programate vineri, 28 aprilie și duminică, 30 aprilie.
”Staff-ul medical al echipei noastre a făcut eforturi uriașe pentru a-i recupera cât mai repede pe băieți, după adevărata luptă din seria cu CSO Voluntari. Din păcate, Rareș Uță și Roberts Blumbergs sunt în continuare indisponibili pentru meciurile de la Oradea și continuă terapia la RMN Diagnostica. Din fericire, Aurelian Gavriloaia, Mirel Dragoste, Monyea Pratt și Mouhamed Barro, deși nerefăcuți 100%, au plecat cu echipa în deplasare, la Oradea, după ce staff-ul medical format din Dr. Albu Daniel, Dr. Vlad Ristea, maseurul echipei Sergiu Muntean și preparatorul fizic, Sebastian Theil au depus toate eforturile pentru a-i aduce la o formă care să le permită să evolueze în primele meciuri din semifinale. Mulțumim de asemenea specialiștilor de la RMN Diagnostica și echipei doamnei Dr. Adriana Ciora pentru sprijinul oferit staff-ului nostru medical în recuperarea jucătorilor noștri” se arată în comunicatul postat de CSU Sibiu.
Formația bihoreană a terminat sezonul regulat pe prima poziție, în timp ce trupa sibiană a ocupat locul al 5-lea.
CSM Oradea a încheiat rapid faza sferturilor de finală, trecând cu 3-0 de SCM Timișoara, în timp ce CSU Sibiu a trecut cu 3-2 de CSO Voluntari.
În faza a doua, cele două formații s-au întâlnit de două ori și ambele meciuri au fost câștigate de CSM Oradea. În turul jucat la Oradea, gazdele s-au impus cu 81 – 80. În retur, la Sibiu, Oradea s-a impus detașat, 91-70.
SEMIFINALĂ, CSM ORADEA – CSU SIBIU

Meciul 1 – vineri, 28 aprilie, ora 19:00, Digi Sport 3, Prima Sport 3, FRB TV (Oradea Arena)

Meciul 2 – duminică, 29 aprilie, ora 20:00, Digi Sport 2, Prima Sport 2, FRB TV (Oradea Arena)

Meciul 3 – joi, 4 mai, ora 19:00, Digi Sport, Prima Sport, FRB TV (Sala Transilvania, Sibiu)

Meciul 4 (dacă va fi nevoie) – sâmbătă, 6 mai, ora 17:55, Digi Sport, Prima Sport, FRB TV (Sala Transilvania, Sibiu)

Meciul 5 (dacă va fi nevoie) – marți, 9 mai, ora 19:00, Digi Sport, Prima Sport, FRB TV (Oradea Arena)

blumbergs și uță nu fac deplasarea la oradea - ”continuă terapia la rmn diagnostica”

Ultima oră

Comentariul meu