scandalul locului de parcare din gară pentru persoanele cu handicap - primăria spune că nu l-a desființat: „a fost delimitat temporar”

Un sibian a protestat marți din cauza desființării unui loc de parcare pentru persoanele cu dizabilități, de vizavi de Gară. Bărbatul are ambele picioare amputate în urma unui accident de muncă, pentru el locul de parcare fiind esențial.

Primăria Sibiu susține că locul de parcare pentru persoanele cu dizabilități nu a fost desființat ci „a fost delimitat temporar”(DETALII AICI). Lângă locul de parcare au fost amplasate toalete pentru șoferii Tursib.

„Nu s-a pus problema desființării acestui loc de parcare dedicat persoanelor cu dizabilități. Lângă acest loc de parcare au fost amplasate toalete pentru șoferii Tursib, stația de la Gară fiind capăt de linie. Pentru ca manevrele de descărcare a containerelor să se desfășoare în siguranță locul de parcare în cauză a fost delimitat temporar. După finalizarea lucrărilor spațiul a fost eliberat.

Precizăm că în aceeași parcare mai sunt amenajate încă 2 locuri de parcare rezervate persoanelor cu dizabilități”, transmite purtătorul de cuvânt al Primărie Sibiu, Mirela Gligore.

Citește și: FOTO Protest al unui sibian din Gară din cauza desființării unui loc de parcare pentru persoanele cu dizabilități – “Este bătaie de joc!”

 

Ultima oră

Comentariul meu