Primarul Astrid Fodor salută desemnarea Sibiului ca gazdă pentru finala Cupei României - “Îi invit pe sibieni să participe în număr cât mai mare la acest spectacol sportiv!”

Finala Cupei României se va juca anul acesta la Sibiu. Această alegere i-a bucurat atât pe sibieni, cât și conducerea locală a sibiului. Primarul Astrid Fodor ne-a transmis că se încântată de această decizie și că îi invită pe sibieni să participe în număr cât mai mare la așteptată competiție. 

În ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal din 25 aprilie, s-a stabilit că Stadionul Municipal va fi gazda meciului pe care toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură. Primarul Astrid Fodor a spus că este bucuroasă și recunoscătoare FRF pentru această alegere.

„Mulțumesc Federației Române de Fotbal, domnului președinte Răzvan Burleanu și echipei sale, pentru că au ales arena din Sibiu pentru desfășurarea finalei Cupei României. FRF a fost alături de noi de la începutul acestei investiții ample în modernizarea Stadionului, finanțată exclusiv din bugetul local. Sunt sigură că decizia de a veni la Sibiu cu acest meci important a fost bazată pe ceea ce oferă Stadionul Municipal Sibiu și faptul că are dotări moderne, fiind construit la standarde UEFA IV. De asemenea, cred că s-a bazat și pe faptul că Sibiul este un oraș în care sportul este bine reprezentat și sprijinit mult de Primăria Sibiu pentru că înțelegem importanța acestuia pentru comunitate. Astfel de evenimente, precum finala cupei naționale, validează eforturile pe care le-am depus în acest domeniu. Mă bucur pentru sibienii care doresc să vadă spectacol sportiv la acest nivel la ei în oraș și îi invit să participe în număr mare și să dovedească faptul că în Sibiu sportivii vor găsi mereu un public cald, care face atmosferă” a transmis Primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Citește și: Finala Cupei României se joacă la Sibiu – Are loc pe ”Municipal”, în 24 mai

Ultima oră

Comentariul meu

Publică