liliana coldea, fostul manager de la spitalul județean, după ce zborul sibiu - bucurești a fost anulat - „la tăieri de panglici suntem foarte buni”

Liliana Coldea, fostul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și al Spitalului CF Sibiu, ar fi trebuit să zboare, miercuri dimineața, de la București la Sibiu. Doar că, din cauza unei defecțiuni la aeronavă, compania aeriană Air Connect, care opera zborul, a anulat cursa, astfel că pasagerii au fost nevoiți să aștepte ore întregi până să li se spună ce alternative au. Coldea a povestit, pe pagina de Facebook, cum au comunicat reprezentanții companiei cu pasagerii, arătându-se nemulțumită de situația creată. „La tăieri de panglici suntem foarte buni”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

Air Connect a început să opereze zboruri între Sibiu și București din 27 martie. În ultima lună însă, au apărut o serie de probleme. Mai multe zboruri au fost anulate, iar pasagerii au fost nevoiți să aștepte ore în plus până să ajungă la destinație. Nemulțumirile nu au încetat să apară, mulți oameni fiind revoltați de situațiile create. Printre aceștia se numără și Liliana Coldea, fostul manager a două spitale din Sibiu, care miercuri dimineața trebuia să zboare din București către orașul de pe Cibin cu o aeronavă din flota Air Connect. „Până acum nu am comentat nici un eveniment sau situație legată de viața cotidiană, dar începând de astăzi o voi face având în vedere situația creată de zborul cu număr KS1105 de la București la Sibiu, care, în final, a fost anulat”, a scris Coldea pe Facebook. 

Medicul a adus în discuție și faptul că lansarea zborurilor din Sibiu către București și retur s-a făcut cu mare fast. „Menționez că acest zbor este operat de compania AIR CONNECT. De puțin timp, pe Aeroportul Internațional Sibiu, a fost mare ceremonie de lansare a zborului Sibiu – București și retur că doar la festivități și tăieri de panglici suntem nu buni, ci foarte buni!!”, a adăugat Liliana Coldea. 

Comunicarea cu pasageri a lăsat de dorit – Coldea: „Am renunțat la zbor”

Liliana Coldea spune că, inițial, zborul a fost decalat cu două ore, iar ulterior cu patru ore. Abia în jurul orei 11:00, reprezentanții companiei aeriene au anunțat pasagerii că au anulat cursa. 

„Evenimentele au decurs cronologic cam așa: în data de 25 aprilie 2023, ora 18:49, sunt informată că ora decolării va fi 8, deci cu 2 ore întârziere!!!! Ulterior, după check-in și control securitate, primesc un nou mesaj că ora decolării este 10, deci cu 4 ore întârziere… După 3 ore de la ora programată în mod normal de decolare (ora 6), vin reprezentanții aeroportului cu apă și sandwich și ne informează ca ora decolării este 16:35, zbor cumulat cu Suceava!?!? Este momentul în care decid să renunț la zbor și să folosesc alt mijloc de transport pentru a ajunge la Sibiu. Cred că a fost alegerea cea mai bună, pentru că după nici o oră de la părăsirea Aeroportului International București, mesajul primit este că zborul a fost anulat. În concluzie, haideți să luăm atitudine atunci când un drept de al nostru ne este încălcat! Speranța mea este că și autoritățile competente se vor apleca mai mult pentru rezolvarea problemelor cetățenilor acestei țări”, a adăugat Liliana Coldea. 

În ceea ce privește zborul București – Sibiu – București de miercuri dimineața, acesta a fost anulat din cauza unei probleme tehnice la aeronavă. Reprezentanții Air Connect au transmis că parbrizul avionului s-a fisurat în urmă cu o zi, astfel că nu a mai putut pleca de la sol. 

Citește și: Ce spun reprezentanții Air Connect despre zborul București – Sibiu anulat  

Ultima oră

Comentariul meu