de ce a fost anulat zborul sibiu - bucurești. airconnect: „parbrizul aeronavei era fisurat”
foto: forbes.ro

Zborurile de miercuri dintre Sibiu și București, operate de compania aeriană AirConnect, au fost anulate. Aeronava care trebuia să transporte pasagerii a avut o problemă tehnică, motiv pentru care nu a mai putut pleca de la sol. Reprezentanții companiei spun că, în astfel de circumstanțe, s-au văzut nevoiți să anuleze zborurile. 

Aeronava care trebuia să zboare între București și Sibiu nu a mai putut pleca de la sol miercuri dimineața din cauza că avea parbrizul fisurat. „Aeronava care urma să opereze zborurile AirConnect de astăzi (n.red.: 26 aprilie) a avut o problemă tehnică neprevăzută în 25 aprilie 2023, respectiv parbriz fisurat, ce necesită schimbarea piesei, situație ce intră în sfera incidentelor cu circumstanțe extraordinare, în afara controlului companiei aeriene”, spun reprezentanții AirConnect.

Astfel, zborul București – Sibiu – București a fost anulat. Cursa aeriană București – Suceava – București, operată tot de AirConnect, va pleca cu întârziere.

Citește și: AirConnect anulează încă un zbor de la București la Sibiu – Aeronava s-a defectat

Toți pasagerii afectați de anulare sau întârziere au fost contactați de AirConnect și li s-a oferit suport, anunță reprezentanții companiei. „AirConnect pune întotdeauna pe primul plan siguranța, confortul și respectul angajamentelor luate față de pasagerii săi. Din păcate, am întâmpinat situații neprevăzute ce ne-au afectat zborurile, dar dorim să vă asigurăm că în aceste situații, sunt luate toate măsurile posibile pentru a reduce disconfortul creat”, adaugă aceștia.

Ultima oră

Comentariul meu