dani coman vrea să ajute argeșul, printr-un succes al sibiului la arad - ”să ajut indirect echipa la care am crescut”

Înainte de meciul cu FC Hermannstadt, UTA și-a schimbat antrenorul și l-a adus pe banca tehnică pe Mircea Rednic, după ce l-a demis pe Laszlo Balint. Astfel, Mircea Rednic va debuta pe banca orădenilor chiar la jocul contra FC Hermannstadt.

Președintele clubului sibian, Dani Coman speră însă ca FC Hermannstadt să câștige și astfel să dea o mână de ajutor Argeșului, echipa care l-a lansat în fotbal. ”Îmi doresc tare mult să câștigăm cu UTA, fiind în luptă directă cu FC Argeș, îmi doresc să ajut indirect echipa la care am crescut, la care am făcut primii pași în fotbal, la care m-am maturizat atât ca fotbalist cât și ca om. Cât despre debutul lui Mircea Rednic, e un antrenor foarte bun, pe care l-am avut, care poate crea o emulație în jurul lui, al echipei, dar îmi doresc să-i stric debutul și să câștigăm”, a afirmat Dani Coman la GSP.

Șeful clubului sibian crede că liderul Farul Constanța are prima șansă la titlu. ”E clar că Farul are prima șansă, dar nu trebuie să neglijam nici CFR Cluj, nici FCSB, nici Craiova. Sunt meciuri în care se poate întâmpla orice, este posibil orice”.

Partida UTA – FC Hermannstadt din etapa 6 a play-out-ului Superligii este programată marți, pe 2 mai.

Ultima oră

Comentariul meu