update: airconnect anulează încă un zbor de la bucurești la sibiu - aeronava s-a defectat
foto: arhivă

Compania aeriană AirConnect, care a început să opereze zboruri între Sibiu și București de la finalul lunii martie, a anulat din nou două curse. Aeronava s-a defectat și a rămas blocată pe aeroportul din Budapesta, Ungaria. 

Update

Reprezentanții companiei AirConnect au transmis că doar zborurile dintre Sibiu și București au fost anulate. În schimb, cursa București – Suceava – București va fi operată cu întârziere. (DETALII AICI)

CITEȘTE ȘI: Liliana Coldea, fostul manager de la Spitalul Județean, după ce zborul Sibiu – București a fost anulat – „La tăieri de panglici suntem foarte buni”

Știrea inițială

AirConnect a început să opereze zboruri între Sibiu și București din 27 martie. În ultima lună însă, au apărut o serie de probleme. Mai multe zboruri au fost anulate, iar pasagerii au fost nevoiți să aștepte ore în plus până să ajungă la destinație. 

Compania aeriană a anulat, miercuri, alte zboruri, potrivit Boarding Pass. Este vorba despre cursele București – Sibiu și București – Suceava. 

„Saabul 340 închiriat de la compania aeriană estoniană NyxAir a rămas defect marți după-amiază pe aeroportul din capitala Ungariei”, notează Boarding Pass.

Citește și: Zbor București – Sibiu, anulat.  Avionul s-a stricat, iar pasagerii au fost transportați cu autocarul

Ultima oră

Comentariul meu