Accidentul de pe DN1 la Hula Bradului - Peste 30 de copii duși la spital - Se întorceau din excursie

Două autocare au fost implicate, miercuri seara, într-un accident rutier pe DN1, în zona Hula Bradului, din județul Sibiu. Peste 90 de persoane, dintre care 86 de copii, se aflau în cele două mijloace de transport. Autoritățile sibiene au activat imediat Planul Roșu de Intervenție și au trimis în teren zeci de forțe. În urma evaluărilor efectuate la fața locului, 34 de persoane au fost transportate la spital.

Treizeci și trei de copii și un adult au fost transportați, miercuri seara, la spital în Sibiu în urma accidentului de la Hula Bradului. Aceștia au suferit traumatisme minore și diferite contuzii, potrivit reprezentanților ISU Sibiu. Nicio persoană nu a fost rănită grav. Atât elevii, cât și profesorii și șoferii aflați în autocare au reușit să se autoevacueze, astfel că nu a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. 

VEZI AICI IMAGINI ȘI DETALII DESPRE ACCIDENT

Din primele informații se pare că cei 86 de elevi și cei 7 adulți (5 profesori și 2 șoferi) sunt din județul Brașov și se întorceau acasă. Aceștia au fost plecați în excursie în „Săptămâna Altfel”. 

Accidentul s-a petrecut, cel mai probabil, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, fiind vorba despre o coliziune față-spate. Valorile de trafic sunt ridicate, însă se circulă din nou pe ambele sensuri de mers.

Ultima oră

Comentariul meu