VIDEO Antrenorul Mediașului, optimist înaintea derby-ului cu Inter Sibiu - Solomon: ”Avem armele necesare pentru a îi anihila”

Antrenorul echipei ACS Mediaș, Dumitru Solomon este convins că jucătorii săi pot anihila urmăritoarea Inter Sibiu, la meciul direct programat sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 14.00, pe Stadionul Obor.

”Ne așteaptă derby-ul campionatului, suntem pregătiți pentru acest joc, îl tratăm cu maximă seriozitate. Respectăm adversarul, are jucători cu o tehnică foarte bună în regim de viteză, dar avem armele necesare pentru a îi anihila. Credem într-un rezultat pozitiv și îi invit pe toți suporterii ACS Mediaș să participe în număr cât mai mare la acest derby, la care vă promitem că vom face totul ca să terminăm cu un rezultat favorabil” a spus Dumitru Solomon pentru pagina de facebook ”Suporteri ACS Mediaș”.

După 19 etape din Liga 4 Sibiu, ACS Mediaș are punctaj maxim, fiind urmată la trei lungimi de Inter Sibiu. Dacă nu va pierde sâmbătă derby-ul de pe Obor, Mediașul este ca și campioană județeană și va merge la barajul de promovare în Liga 3.

Ultima oră

Comentariul meu