Pățania unui sibian - Produs vândut la ofertă, mai scump decât prețul inițial la casă - ”Am achitat 43 de lei mai mult”

Un bărbat din Sibiu a cumpărat dintr-un supermarket din oraș un detergent al cărui preț la raft era de 123,90 de lei, iar la casă după ce a primit bonul, prețul detergentului era altul.

Prețurile din ultima vreme i-au luat prin surprindere pe români. Li se golesc buzunarele foarte rapid, din cauza costurilor ridicate ale produselor, iar de multe ori se întreabă pe ce au cheltuit o anumită sumă de bani, deoarece nu este justificată, scrie Fanatik.

Individul s-a trezit că trebuie să achite mai mult pe produs decât credea, luându-se după prețul afișat la raft. De la 123, 90 lei, casierița l-a informat că are de plătit, de fapt, 166, 90 lei. Mare i-a fost mirarea acestuia și a fost îndrumat către biroul de informații al magazinului. Ce explicație i s-a oferit?

La biroul de informații, cumpărătorul a aflat că a optat pentru un detergent de o dimensiune mai mare, care costă mai mult. Nedumerit în continuare, el s-a întors la raftul cu pricina și a descoperit că produsul său era amestecat cu cele ieftine.

”Am cumpărat un detergent al cărui preț la raft era de 123,90 lei, la casă după ce am primit bonul am văzut pe bon un preț de 166,90 lei ?!?! Caserița m-a îndrumat spre biroul de informații; acolo am primit informația că eu am achiziționat, de fapt, un produs de 14 kg nu de 12 kg cât este afișat pe etichetă și din această cauză am achitat 43 lei mai mult … M-am întors la raft, unde, surpriză: printre pungile de 14 kg al căror preț nu era afișat (nu era etichetă cu acest produs), am descoperit și pungi de 12 kg …” a dezvăluit sibianul pe pagina sa de facebook.

Pățania unui sibian - Produs vândut la ofertă, mai scump decât prețul inițial la casă - ”Am achitat 43 de lei mai mult”

Ultima oră

Comentariul meu