oradea se teme de duelul cu sibiu - șerban stere: ”publicul lui csu creează o atmosferă deosebită”

CSM Oradea este mare favorită în duelul din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin, cu CSU Sibiu. CSM Oradea a câștigat ambele meciuri cu CSU Sibiu în faza secundă a sezonului regulat, cu  91-70 la Sibiu și respectiv 81-80 la Oradea.

Oficialii clubului CSM Oradea se tem însă de disputa cu Sibiul, revelația acestui campionat, echipă care a crescut enorm după evoluțiile mai slabe din startul sezonului. „Conform calculelor hârtiei, CSO Voluntari ar fi fost favorită în seria cu Sibiul, dar iată că nu a fost așa. Sibiul s-a impus, chiar dacă a avut anumite probleme de lot, fapt care dovedește că este o echipă foarte valoroasă. Va trebui să fim foarte atenți și să tratăm seria cu multă seriozitate. În niciun caz nu trebuie să considerăm că e bine că am scăpat de CSO Voluntari și ne va fi mai ușor cu Sibiul”, a declarat președintele CSM Oradea, Șerban Sere pentru bihon.ro.

”Sibiu are avantajul propriului public”

Mai mult, conducătorul clubului bihorean spune că Sibiul are un atu imporant, publicul din Sala Transilvania. ”Spre deosebire de CSO Voluntari,  CSU Sibiu are avantajul propriului public, care creează o atmosferă deosebită în meciurile lor de acasă. Dar și noi avem suporterii noștri, care au fost și ne sunt alături de fiecare dată, purtându-ne de atâtea ori spre victorie. Noi ne dorim săli pline la toate meciurile care urmează, iar publicul orădean să ne sprijine și să ne fie alături, așa cum s-a întâmplat în toate meciurile cu miză”, a mai spus Șerban Sere.

CSM Oradea – BC CSU Sibiu 

  • Meciul 1 – 28 aprilie, ora 19:00, Digi Sport, Prima Sport (Oradea Arena)
  • Meciul 2 – 30 aprilie, ora 20:00, Digi Sport, Prima Sport (Oradea Arena)
  • Meciul 3 – 4 mai (Sala Transilvania)
  • Meciul 4* – 6 mai (Sala Transilvania)
  • Meciul 5* – 9 mai (Oradea Arena)

Ultima oră

Comentariul meu