percheziții în locuințe de lângă piața cibin și din turnișor - mai multe persoane duse la audieri

Luni, dimineață au fost efectuate mai multe percheziții în Sibiu. În urma acțiunii polițiștilor, doi bărbați au fost audiați.

Actualizare

Potrivit surselor Ora de Sibiu, doi angajați ai unei spălătorii de covoare din Turnișor, loc unde s-au efectuat o parte din percheziții, au fost audiați și, în prezent, sunt cercetați în libertate pentru un furt de aproximativ 50.000 de euro.

Citește și:Perchezițiile de luni din centru și Turnișor – Suspecții duși la audieri au fost eliberați – Ar fi furat 50.000 de euro

Știre inițială

Echipajul de la Serviciul de Investigații Criminale a realizat percheziții la primele ore ale dimineții în locuințe din apropierea Pieței Cibin și a cartierului Turnișor.

Tot luni dimineața, polițiștii din orașul Săliște au efectuat alte percheziții în contextul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

percheziții în locuințe de lângă piața cibin și din turnișor - mai multe persoane duse la audieri

„S-au desfășurat acțiuni de perchiziție în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat și alte dosare instrumentate de polițiștii sibieni”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

 

Ultima oră

Comentariul meu