nixi fitness - noua sală din sibiu destinată exclusiv femeilor - are terasă privată pentru antrenamente - prețuri și program

Sibiencele au un motiv nou de mers la sală, atât pentru a obține rezultate rapide și de efect, cât și pentru relaxare. Nixi Fitness este cea mai nouă sală de fitness din Sibiu și prima care este destinată strict domnișoarelor și doamnelor.

Ioana, fondatoarea Nixi Fitness, a adus în Sibiu un concept nou de sală de fitness care le oferă domnișoarelor și doamnelor un spațiu special amenajat în care să se simtă în largul lor. Intimitatea, liniștea și socializarea sunt principalele criterii în funcție de care Ioana a gândit acest proiect de suflet. Nixi Fitness aduce „un suflu nou” în acest domeniu, departe de aglomerațiile din sălile mari de fitness.

nixi fitness - noua sală din sibiu destinată exclusiv femeilor - are terasă privată pentru antrenamente - prețuri și program

Terasă spațioasă, pentru antrenamente în aer liber

La Nixi Fitness, tinerele care vor să se apuce de sport și cele care vor să încerce un antrenament distractiv pot opta pentru o gamă variată de exerciții fizice, perfecte pentru a avea un corp tonifiat, ideal pentru sezonul estival. Printre antrenamentele funcționale, Trx, Tabata și antrenamentele personalizate pentru nevoile fiecărei cliente, sibiencele pot încerca și Bungee Fitness, cel mai nou antrenament de tip cardio. Grupele sunt formate din șapte sau opt fete, astfel încât atenția antrenorului să poate fi distribuită în mod egal către fiecare dintre participante.

Pe lângă cele mai importante aparate destinate femeilor, Nixi Fitness vine în întâmpinarea domnișoarelor cu o terasă imensă unde primăvara și vara se practică mai multe antrenamente. În timpul exercițiilor, sibiencele se pot bucura de o priveliște superbă asupra Sibiului și, mai ales, de razele soarelui și aerul curat. Clasele sunt supravegheate de un antrenor pe toată durata ședinței.

nixi fitness - noua sală din sibiu destinată exclusiv femeilor - are terasă privată pentru antrenamente - prețuri și program nixi fitness - noua sală din sibiu destinată exclusiv femeilor - are terasă privată pentru antrenamente - prețuri și program

Abonamente la prețuri avantajoase

Abonamentul de grup include 12 ședințe pe lună și costă 250 lei, cu antrenorul inclus. Abonamentele personale (1 la 1) includ 8 ședințe lunar și au prețul de 400 lei sau 12 ședințe cu 500 lei. Abonamentele personalizate includ măsurători, anamneză și alegerea orelor de antrenament în funcție de programul cursantei.

Sala de fitness dedicată domnișoarelor se află, în zona Lazaret, pe strada Henri Coandă. Nixi Fitness are un program flexibil, în funcție de programările care se fac cu 24 de ore înainte de antrenament. Pentru cele care vor să fie ținute la curent cu noutățile, sala de fitness poate fi găsită pe Instagram și Facebook.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu