fostul pivot al csu sibiu, lucian vergu a avut duminică meci de retragere la vâlcea - ”la sibiu a fost cel mai bun sezon din carieră”

Fostul pivot al CSU Sibiu, Lucian Vergu (43 ani) a avut parte duminică de un meci de retragere la Rm. Vâlcea, acolo unde coordonează Centrul de Copii și Juniori al clubului de Liga 2, CS Vâlcea 1924. Retras de 13 ani, Vergu a revenit pe parchet în disputa de Liga 2, CS Vâlcea 1924 – Universitatea Cluj Napoca, scor 84-62, reușind 7 puncte în cele 7 minute cât a rezistat pe teren.

Vâlceanul și-a amintit cu drag de perioada de la CSU Sibiu, când a fost coșgeterul Ligii Naționale.  ”La CSU Sibiu, a fost cel mai bun sezon din cariera mea, am avut o medie de 22 de puncte pe meci și 8 recuperări. La Sibiu se întâmplă lucruri extraordinare, suporterii sunt înfocați, iubesc baschetul, comunitatea sprijină baschetul cu tot ce poate, începând de la Primărie, Consiliul Județean, sponsorii locali. La vremea respectivă Sibiul nu era așa de dezvoltat cum este în prezent, acum este un oraș european și se implica în dezvoltarea sportului. După sezonul de excepție de la Sibiu am fost cooptat la lotul național, unde eram rezervă de lux. Când cei consacrați făceau 2,3 greșeli personale, intram pe teren și îi înlocuiam cu succes” a spus Lucian Vergu.

fostul pivot al csu sibiu, lucian vergu a avut duminică meci de retragere la vâlcea - ”la sibiu a fost cel mai bun sezon din carieră”

Ultima oră

Comentariul meu