video măgura, egală cu vâlcea - cisnădia a revenit după ce a fost condusă la pauză cu 7 goluri

Condusă cu 7 goluri la pauză, Măgura Cisnădie a revenit în disputa de duminică seara, cu SCM Rm. Vâlcea, reușind să obțină un punct în care nimeni nu mai credea: 33-33!

În Sala Sporturilor din Cisnădie, Măgura și Vâlcea au mers cap la cap până în minutul 9, când  tabela arăta egal, 4-4. Cisnădia a intrat în picaj și a primit șapte goluri consecutive! În minutul 20, Vâlcea avea 14-6 și părea deja scăpată în câștigătoare. Condusă la pauză, 11-18, Măgura a renăscut în partea secundă, cu interii Guarieiro și Gariaeva în mare formă, secondate de centrul Roșu. Din minutul 35, trupa lui Weber a început să se aproprie pas cu pas pe tabelă și în minutul 47, a redus ecartul la un singur gol. În minutul 53, tabela a arătat egal, 29-29, iar finalul a devenit dramatic.

video măgura, egală cu vâlcea - cisnădia a revenit după ce a fost condusă la pauză cu 7 goluri

Măgura a condus, 30-29, Vâlcea a revenit din nou în avantaj, 33-32 cu 15 secunde înainte de final, dintr-o aruncare de la 7 metri, fază la care o jucătoare sibiancă a primit cartonașul roșu, pentru întârzierea repunerii meciului în joc, așa cum cere regulamentul în ultimele 30 secunde ale jocului. Weber a luat timeout, a scos portarul pentru ultimul atac și cu două secunde înainte de final, brazilianca Guarieiro a înscris cu o torpilă de la 8 metri. S-a terminat 33-33, după un meci spectaculos, cu două reprize diametral opuse.

Echipa sibiană întrerupe astfel o serie de două înfrângeri consecutive și obține un punct de moral. După 22 de etape, Măgura rămâne pe locul 9 în clasament, cu 23 de puncte.

Măgura Cisnădie: Pașca, Măzăreanu – Gariaeva 9, Guarieiro 8, Roșu 5, M. Neagu 4, Iskit Caliskan 4, Jlezi 2, Bardac 1, Gjorgjijevska, Vălean, Tătar, Tomescu. Antrenor: Alexandru Weber

Ultima oră

Comentariul meu