video măldărășanu vrea să scape de emoții după jocul cu fc argeș - ”ne putem depărta și mai mult de zona roșie”

FC Hermannstadt înfruntă pe FC Argeș, sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal. Meciul contează pentru etapa 5 din play-out-ul Superligii, iar în cazul unei noi victorii, echipa lui Măldărășanu va sta mult mai liniștită pe final de Superligă.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu FC Argeș!

Sibienii sunt pe 10 în clasament, cu 24 de puncte, la cinci puncte deasupra zonei de baraj. Argeșenii au 17 puncte, sunt pe locul 15, cu doar un punct în spatele celor de la UTA, care ocupă ultimul loc de baraj. În sezonul regulat, Hermannstadt a învins cu 1-0 în Trivale, iar în retur a fost 1-1. Din șapte meciuri directe  oficiale între cele două cluburi, argeșenii nu au ieșit niciodată învingători.  Echipa lui Marius Măldărășanu vine după două victorii consecutive, ambele reușite în deplasare: 2-1 la Chindia și 2-0 la CS Mioveni. În etapa trecută, FC Argeș a obținut prima victorie în campionat din acest an, 1-0, acasă cu Chindia.

video măldărășanu vrea să scape de emoții după jocul cu fc argeș - ”ne putem depărta și mai mult de zona roșie”

Antrenorul Marius Măldărășanu speră ca, după meciul cu FC Argeș, echipa sa se se îndepărteze și mai mult de zona locurilor de baraj. ”Va fi un meci greu, cu o echipă care la momentul acesta este sub noi și trebuie să îl tratăm foarte serios. Argeșul a avut o perioadă foarte grea, au învins etapa trecută după foarte mult timp, probabil moralul lor este mai ridicat. Venim și noi după o serie pozitivă de meciuri, avem două victorii consecutive și avem și noi un moral ridicat. Odată cu trecerea meciurilor, rămân puține mai puncte puse în joc, trebuie să dăm totul pentru a câștiga, pentru că ne putem depărta mult mai mult de acea zonă roșie” a spus tehnicianul Sibiului.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

”Contează mult și rezultatele contracandidatelor”

Sibiul va fi cu un ochi ațintit duminică și pe jocul Chindia – UTA, acolo unde un egal ar favoriza trupa lui Măldărășanu. ”Poate fi un meci decisiv, contează mult și celelalte rezultate, se întâlnesc și Chindia cu UTA, două echipe care sunt acum pe loc de baraj. Asta e realitatea, contează mult și rezultatele contracandidatelor. O victorie a noastră, coroborat cu un egal la Chindia-UTA, pot face ca lucrurile să se simplifice pe final. Trebuie să rămânem montați, cred în continuare că play-out-ul se va juca până în ultima etapă, dar ne dorim să fim liniștiți cât mai devreme” a spus Marius Măldărășanu.

La sibieni, Iancu este suspendat, în timp ce Antoche este accidentat.

Echipă probabilă: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Biceanu, Sota Mino – Balaure, Limaj, C. Popescu – Paraschiv.

Ultima oră

Comentariul meu