tânărul care a intrat cu mașina într-un stâlp la blocul „plombă” a fost operat - „este stabil și conștient”

Tânărul în vârstă de 22 de ani care a intrat cu mașina într-un stâlp în apropiere de blocul „plombă” din Sibiu a fost operat de medicii de la Spitalul Județean. El a ajuns la UPU în comă, însă a fost stabilizat. În acest moment, este conștient. 

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, la intersecția dintre Bulevardul General Vasile Milea cu strada Constantin Noica. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, fără permis de conducere, a intrat cu mașina într-un stâlp. În urma impactului, acesta a intrat în stare de inconștiență. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a-l scoate dintre fiare. 

VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA ACCIDENT

Tânărul, din Cisnădie, a fost transportat de urgență la Urgența Spitalului Județean, acolo unde a fost operat. „Pacientul a fost diagnosticat cu contuzii toracice si pulmonare severe. A primit îngrijiri medicale de urgență și apoi a fost internat în cadrul Secției Chirurgie I, Compartimentul Chirurgie Toracică unde a fost operat”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Bărbatul va rămâne internat în spital sub tratament.  „În momentul de față este stabil, conștient. Bărbatul rămâne deocamdată internat pentru supraveghere și tratament”, adaugă Todăriță.

Ultima oră

Comentariul meu