se reia procedura de închiriere a spațiilor pentru comercianții de înghețată - au mai rămas trei locuri libere pe bălcescu

Primăria Sibiu scoate spre închiriere trei spații pentru micii antreprenori care vor să vândă înghețată, popcorn, porumb fiert sau vată pe zahăr pe băț pe pietonala Nicolae Bălcescu.

Într-un proiect de hotărâre care urmează să fie votat în ședința de consiliu local de la finele lunii aprilie sunt puse spre închiriere trei spații pentru comercianții ambulanți. Acest proiect apare în contextul unui cumul de nemulțumiri a comercianților care nu au avut timp să depună actele necesare pentru închirierea unui spațiu în centrul Sibiului.

Lucian Costea este comerciantul care a venit la ședința de consiliu, din 28 martie, în fața consilierilor locali pentru a-și exprima nemulțumirile referitoare la noul sistem prin care se închiriază spațiile destinate vânzării de înghețată, porumb sau vată pe băț în zona centrală a Sibiului. La acel moment, primarul Sibiului, Astrid Fodor a spus că se gândește să reia procedura.

Citește și: Conflictul comercianților de înghețată aplanat de Primar – Astrid Fodor: „Luăm în considerare să reluăm procedura”

se reia procedura de închiriere a spațiilor pentru comercianții de înghețată - au mai rămas trei locuri libere pe bălcescu

Prin urmare, proiectul de hotărâre vizează o nouă perioadă de depunere a cererilor pentru anul 2023. „Au mai rămas în prezent trei locaţii disponibile (două locaţii pentru comercializare îngheţată şi o locaţie pentru comercializare popcorn, vată de zahăr şi porumb fiert) pentru ocuparea acestora Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat Sibiu propune reluarea procedurii pentru programări online în vederea depunerii cererilor pentru locaţiile care nu au fost ocupate pentru anul 2023”, se arată în proiect.

Perioada programărilor

„Programările online se pot realiza în perioada: luni 15.05.2023 (ora 9.00) – vineri 19.05.2023 (până la ora 24.00).

Perioada de depunere a cererilor la ghişeul nr.2 de la sediul S.P.A.D.P.P. Sibiu, conform programărilor: luni 22.05.2023 – vineri 26.05.2023 (5 zile lucrătoare).

Neprezentarea la ghişeu la data şi ora rezervată de solicitant, în calendarul aplicaţiei online, duce la anularea programării şi implicit a posibilităţii de depunere a cererii. Amplasarea standurilor se va face din data de 01.06.2023”, se menționează în proiect.

Citește și: Vânzătorii de înghețată și porumb acuză Primăria Sibiu – Timp prea scurt pentru depunerea actelor și conflicte de interese

 

 

Ultima oră

Comentariul meu