jucătorul lui voluntari, mo watson a fost impresionat de fanii sibieni - ”cei mai tari fani împotriva cărora am jucat în europa”

Baschetbalistul lui CSO Voluntari, Maurice Watson a fost cel mai bun jucător de pe teren în jocul de joi, din Sala Transilvania, câștigat de ilfoveni împotriva Sibiului, 87-86 în meciul patru din sferturile de finală ale campionatului.

Watson a acumulat 30 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Tot el a reușit coșul victoriei, după o acțiune personală, cu două secunde înaintea finalului. CSU Sibiu și Voluntari sunt la egalitate la general, scor 2-2 și duminică se vor înfrunta în jocul decisiv, în Sala Sporturilor ”Gabriela Szabo”.

La finalul confruntării de joi seara, Maurice a lăudat publicul prezent în Sala Sporturilor Transilvania. „A fost un meci la care visezi, în deplasare, într-un mediu dificil, în fața unor fani gălăgioși, probabil cei mai tari fani împotriva cărora am jucat în Europa. Sibiu este o echipă dificilă. Au încredere în ei. Mă aștept ca meciul decisiv să fie dur, va fi ultima șansă a celor două echipe să câștige și să avanseze în runda următoare, a declarat Watson.

Cu o medie de fani de 1500 pe meci, Sibiul a impresionat în acest sezon și prin atmosfera din Sala Transilvania, care a fost arhiplină la jocurile cu Voluntari.

Ultima oră

Comentariul meu