investiții la școlile 11 și radu selejan și la grădinița 7 din sibiu – se face și o sală de sport

Mai multe școli din Sibiu urmează să fie reabilitatea. Grădinița cu PN nr. 7, Școala Gimnazială Radu Selejan și Școala Gimnazială nr. 11 vor beneficia de „transformări” în următoarea perioadă.

Primăria Sibiu a elaborat mai multe proiecte de hotărâre ce urmează să fie aprobate joi, 27 aprilie, de consilierii locali. Printre reabilitări se numără construirea unui cad, reabilitarea unui acoperiș și reabilitarea energetică.

Grădinița cu PN nr. 7 va fi reabilitată energetic

Obiectivul general al proiectului propus în constituie reabilitarea Grădiniței cu PN nr. 7 (structura Grădinița cu PP nr. 37), situată în Sibiu, str. Calea Gușteriței, nr. 7, în vederea creșterii eficienței energetice și gestionării inteligente a energiei în clădirea publică. Valoare totală ( inclusiv TVA) este de 3.410.126,79 de lei.

„Scopul final al investiției este de a eficientiza din punct de vedere energetic clădirea Grădiniței cu PN nr. 7, de a efectua certificarea energetică și de a adopta soluții și măsuri de reabilitare a acesteia, în vederea încadrării clădirii în categoria nZEB (clădire cu consum de energie aproape de zero) și respectarea prevederilor Ordinului nr. 2641 din 2017” se arată în proiect.

Sală de sport pentru Școala Gimnazială Radu Selejan

Un alt proiect supus aprobării prevede construirea unei săli de sport și amenajarea curții și terenului de sport la Școala Gimnazială Radu Selejan, strada Șoimului, nr. 13. Valoare totală (inclusiv TVA) a proiectului este de 12.574.420, 52 de lei.

„Obiectivul general al proiectului propus îl constituie realizarea unei săli de sport pentru activitățile sportive obișnuite și amenajarea a două terenuri exterioare în incinta școlii, fără intervenții la clădirea existentă, astfel încât activitatea școlară să nu fie perturbată în timpul executării lucrărilor de construire” se arată în proiect.

Citește și: Școala Radu Selejan va avea o sală de sport și terenuri de handbal, baschet și minifotbal – Investiția depășește 12,5 milioane lei

Reabilitarea gard și acoperiș la Școala Gimnazială nr. 11

Reabilitarea propusă are ca scop refacerea acoperișului clădirii și a împrejmuirii Școlii Gimnaziale nr. 11. Cheltuielile necesare vor fi acoperite de Primăria Sibiu, având ca sursă bugetul local. Suma totală a investiției va fi de 853.714,74. Durata pentru fiecare reabilitare în parte va dura 3 luni.

investiții la școlile 11 și radu selejan și la grădinița 7 din sibiu – se face și o sală de sport
Sursă foto: Webnode

„Reabilitarea propusă are ca scop refacerea împrejmuirii Școlii Gimnaziale nr. 11, respectiv împrejmuirea aflată pe str. Gorunului, în vederea evitării pericolului de accidentare a elevilor și personalului didactic, pe o lungime de aprox. 133 ml” se arată în proiect.

Ultima oră

Comentariul meu