două șoferițe duse la spital după ce s-au bușit într-o intersecție din sibiu - una dintre ele nu a dat prioritate

Două femei au fost transportate la spital după ce au fost implicate într-un accident în Sibiu. Una dintre șoferițe nu a acordat prioritate într-o intersecție. 

Polițiștii Biroului Rutier au intervenit, vineri după-amiaza, la un accident de circulație produs la intersecția străzilor Putnei și Victor Lazăr din municipiul Sibiu. „Din primele verificări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victor Lazăr, o femeie în vârstă de 31 de ani a pătruns în intersecția cu strada Putnei fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către o femeie în vârstă de 30 de ani”, transmite Elena Welter, purtătprul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. Ambele conducătoare auto, sibience, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștiente.

„Echipajul SMURD a preluat o femeie în vârstă de 30 de ani care a fost transportată la UPU Sibiu cu un traumatism la umăr, conștientă. Echipajul de stingere a asigurat măsuri de protecție și securitate la incendiu”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. Echipajul SAJ a transportat la UPU Sibiu o femeie de 31 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis și un traumatism de membru superior drept.

Ultima oră

Comentariul meu