csc șelimbăr vrea să câștige grupa de play-out - ioan luca: ”dacă câștigăm cu metaloglobus, avem șanse mari”

CSC 1599 Șelimbăr revine sâmbătă, 22 aprilie, la Rm. Vâlcea, pentru disputa cu Metaloglobus București, meci din etapa 5 a Grupei A de play-out din Liga 2.

După ce a câștigat toate cele trei jocuri din play-out, echipa lui Claudiu Niculescu este matematic salvată de la retrogradare, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Mai mult, călăreții roșii au urcat pe primul loc în grupă și dacă câștigă sâmbătă, în Zăvoi, își consolidează poziția. În schimb, Metaloglobus se zbate în subsolul clasamentului, fiind în luptă cu Minaur pentru a prinde locul de baraj pe care se situează în acest moment.

Nu au făcut deplasarea la Râmnicu Vâlcea atacanții Visic, Manole și mijlocașul Cărăruș, ultimul fiind răcit.  Echipa a ajuns de vineri în locația tradițională de la Rm. Vâlcea, Hotel Miraj, acolo unde a fost cazată și în perioada cantonamentului de iarnă, dar și la toate jocurile disputate în Zăvoi.

Directorul sportiv al clubului sibian, Ioan Luca spune că obiectivul este acum câștigarea grupei de play-out, iar un succes în disputa cu Metaloglobus ar ajuta mult. ”Toate meciurile sunt importante, staff-ul tehnic și cel administrativ și-au propus să terminăm grupa de play-out pe primul loc. După calculele noastre, dacă câștigăm sâmbătă, cu Metaloglobus, în cel mai rău caz putem termina pe 2, dar am avea șanse mari să încheiem pe primul loc. Trebuie luat pas cu pas, jocul de sâmbătă este important pentru noi, dar și pentru Metaloglobus, nici ei nu au voie să facă pași greșiți, ca să prindă barajul. Este posibil ca antrenorul Claudiu Niculescu să mai vadă prin rotație, la fiecare meci,  câte 1, 2 jucători care au evoluat mai puțin” a spus directorul sportiv de la Șelimbăr, Ioan Luca. Acesta a fost antrenor la FC Cisnădie, Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr, iar din 2021 ocupă postul de director sportiv.

Partida CSC 1599 Șelimbăr – Metaloglobus București se disputa sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea.

Echipă probabilă CSC 1599 Șelimbăr: Mitrovic – Palmeș, R. Crișan, Lumbu, Mitrea – Buzan, Al. Luca, Natea, Monea – I. Năstăsie, J. Gele.  Antrenor: Claudiu Niculescu

csc șelimbăr vrea să câștige grupa de play-out - ioan luca: ”dacă câștigăm cu metaloglobus, avem șanse mari”

Ultima oră

Comentariul meu