ce mai vând sibienii pe olx – printre ciudățenii, struți de la tocile cu 2.000 euro și „shake” vegan sigilat
Sursa foto: Olx.ro

Platformele de vânzări online reprezintă „o junglă” cu obiecte de tot felul, care de cele mai multe ori nu le mai sunt utile proprietarilor. Pe Olx.ro sibienii vând cele mai neașteptate lucruri, de la struți, la șosete din lână sau colanți „purtați o singură dată”.

Pe Olx apar zilnic sute de anunțuri cu noi lucruri puse la vânzare. Recent, au apărut și struți în căutarea unui cămin nou. Dorina din Tocile vinde struții după ce s-a confruntat cu problema timpului în vederea îngrijirii lor. Cine nu își dorește un struț în curtea din spatele casei? Sibienii pot să își cumpere cu 4.000 de euro doi struți, mascul și femelă.

„I-am luat pentru plăcerea copiilor și nu mai avem timp să ne ocupăm de ei. Nu necesită un spațiu mare, e bine să aibă o curte de 20, 30 mp. Nu sunt periculoși, i-am crescut in curte”, spune Dorina din Tocile.

De la struți poți ajunge ușor la proteine pentru sportivi, pe Olx. Cu puțin peste o sută de lei poți cumpăra un „shake pentru mâncare completă pentru sportivi  (vegan), sigilat!!!” sau cu 130 lei poți cumpăra ceai de slăbit Detox Forx5, lăudat ca fiind „produs aprobat de Ministerul Sănătății din Turcia!!”.

Un alt sibian a vândut și patru bilete VIP Manchester City – Bayern München, cu 1650 de euro fiecare. Acestea ar fi inclus locuri premium, trei sau cinci feluri de mâncare și băuturi gratis.

ce mai vând sibienii pe olx – printre ciudățenii, struți de la tocile cu 2.000 euro și „shake” vegan sigilat

Hainele reprezintă și ele printre cele mai vândute produse pe Olx. „Colanți lucioși sclipicioși Sinsay roz Minnie” cu 20 lei, purtați o singură dată, ciorapi croșetați „multicolori, călduroși” cu 49 lei, șosete tradiționale din lână cu prețuri care variază între 25 și 50 lei.

Olx poate reprezenta o sursă și pentru cadouri mai puțin obișnuite. De exemplu, un tort cu scutece Pampers costă 240 lei.

Ultima oră

Comentariul meu