s-a reluat circulația pe valea oltului la călimănești - trafic îngreunat, coloană de cinci kilometri

Circulația a fost deschisă pe Valea Oltului, pe Centura Călimănești, acolo unde în ultimele zile au avut loc căderi de pietre. Deși drumul nu mai e blocat, valorile de trafic sunt ridicate joi după-amiaza. Coloana de mașini se întinde pe cinci kilometri între Brezoi și Călimănești.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 7 CC – Centura Călimănești, la kilometrul 3+100 de metri, în orașul Călimănești, județul Vâlcea, după ce fusese oprită și deviată pe DN 7, din cauza căderilor de pietre de pe versanți.

„Valorile de trafic sunt însă ridicate la această oră pe DN 7, fiind formată o coloană lungă de autovehicule, de aproximativ 5 kilometri, între Brezoi și Călimănești. Coloane de vehicule care se deplasează cu viteză redusă sunt și pe raza județului Sibiu, în zona localităților Boița, pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea, precum și Lazaret, în direcția opusă”, informează Centrul INFOTRAFIC.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să sporească mult atenția în aceste condiții de trafic intens, asigurându-se foarte bine la fiecare manevră efectuată, semnalizând din timp intenția de schimbare a benzii de mers și să mărească distanța dintre autovehicule, pentru a putea frâna în condiții de siguranță.

Ultima oră

Comentariul meu