cele mai tari petreceri la liquid - distracție ca în liceu la „highschool throwback” și ritmuri orientale la „maneliada”

Petrecerile din Liquid sunt epice și de neratat pentru sibienii care vor să se distreze până dimineața, pe muzică ritmată, mixată de cei mai buni DJ din Sibiu și nu numai.

Clubul Liquid a pregătit pentru pentru vineri și sâmbătă două petreceri de neuitat. „Highschool Throwback” este party-ul la care sunt așteptați vineri, 21 aprilie, toți cei care vor să se distreze la fel ca în liceu. Muzica va fi asigurată de talentatul Vasko. Biletele pot fi achiziționate doar de pe aplicația BIZZUP App și costă 35 lei sau 50 lei la intrare.

cele mai tari petreceri la liquid - distracție ca în liceu la „highschool throwback” și ritmuri orientale la „maneliada”

Sibienii sunt așteptați și sâmbătă, 22 aprilie, la un party incendiar cu ritmuri orientale. Cele mai fresh piese ale momentului vor fi mixate de Candino D, MC XIII și Electro Manele la mult așteptat petrecere „Maneliada”. Distracția va începe la ora 22:00, la clubul de pe strada Someșului, nr. 19.

Biletele se pot achiziționa online. Biletele Early-Bird costă 50 lei, Pre-sale – 60 lei și pentru accesul general – 70 lei.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu