afacerile de închiriat mașini la mare căutare printre turiști la sibiu - sibienii ahtiați după oferte low cost - prețuri de la 99 de lei pe zi
Sursă foto: Carwash

La Sibiu au început să prindă contur afacerile de închiriat mașini, iar turiștii sau persoanele plecate la muncă în străinătate sunt principalii clienți. Sibienii închiriază doar la nevoie mașini, însă de cele mai multe ori apelează la cele mai ieftine.

În apropierea Aeroportului Sibiu au apărut tot mai multe afaceri de închiriat mașini. Proprietarii afacerilor susțin că majoritatea clienților sunt turiști. „Clienții noștri principali sunt cei plecați la lucru în afară, fie ei sibieni, fie din alte părți. Închiriază și sibienii la nevoie” ne-a spus Marius Cunțan de la  Prosper Motors.

De aceeași părere este și Daniel Henegariu de la ManiaRENT, care susține că cele mai multe mașini sunt închiraite de străini care vin în vizită în Sibiu. „Noi închiriem în aeroport. Prețurile diferă, la peste 14 zile este cel mai ieftin. Străinii închiriază mașini în special când vin să viziteze orașul sau pentru afaceri” a spus acesta.

Prețul, principalul criteriu în alegerea mașinii

Sibienii sunt interesați de ofertele low cost atunci când închiriază o mașină, iar mai apoi apoi de condiția mașinii. „Criteriul principal atunci când închiriază o mașină este prețul, cea mai ieftină mașină este căutată. Apoi condiția mașinii, condițiile de închiriere. Noi de exemplu cerem card de credit pentru firmele mai mari. Trebuie un card de credit pentru acea garanție. Firmele low cost acceptă și numerar. Pentru o singură zi, prețul la noi începe undeva la 173 de lei” ne-a spus Sebastian de la Sixt Rent a Car.

Prețurile pentru închirierea unei mașini sunt destul de accesibile în Sibiu. La ManiaRENT, acestea diferă în funcție de zile. Spre exemplu pentru a închiria un Renault Captur 2023 SUV Crossover Orange – Manual pentru o zi trebuie să plătești 206.00 lei. Cu cât numărul de zile este mai mare, cu atât perțul de închiriere este mai mic, astfel pentru aceeași mașină închirată de timp de 20 zile, trebuie să plătești 131.00 lei pe zi. La Prosper Motors, prețurile încep de la 99 de lei pe zi și ajung undeva la 247 de lei pe zi.

 

Ultima oră

Comentariul meu