adolescentă din șeica mare, dispărută de acasă - nicoleta alexandra e de negăsit

Polițiștii sibieni caută o adolescentă, în vârstă de 17 ani, care a plecat de acasă în urmă cu două zile șo nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

Nicoleta Alexandra a plecat de acasă în urmă cu două zile. Tatăl ei a anunțat poliția, fiindcă nu a mai primit niciun semn de la ea. „În seara zilei de 18 aprilie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, fiica sa, PURI NICOLETA ALEXANDRA, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Șeica Mare, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 172 cm, greutate 60 de kg, ochi albaștri, păr blond, ondulat, constituție atletică.

La momentul plecării, minora purta un palton de culoare gri, de lungime medie, pantaloni blue-jeans de culoare gri, încălțăminte sport de culoare negru, hanorac de culoare roz. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu