accidentul de pe strada lupeni filmat de o cameră de supraveghere - motociclistul a fost lovit în plin

Au apărut imagini cu accidentul petrecut ieri, 19 aprilie, la intersecția străzilor Lupeni și Teliuc, acolo unde pe fondul neacordării de prioritate, un motociclist a fost lovit de o mașină. Filmarea a fost postată de publicația Sibiul Azi.

„În timp ce conducea un autoturism pe strada Teliuc, o femeie în vârstă de 40 de ani a pătruns în intersecția cu strada Lupeni fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă pe această stradă,  proiectând-o în autoturismul pe care motociclistul, în vârstă de 36 de ani, îl depășea.  Autoturismul depășit era condus de către o femeie în vârstă de 47 de ani, toți cei trei conducători auto fiind sibieni”, a fost mesajul transmis de IPJ Sibiu.

În urma impactului, motociclistul, în vârstă de 36 de ani, a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient. „Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care conducea o motocicletă, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat la UPU Sibiu conștient cu traumatism la picior”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Starea pacientului nu a impus internare

În ciuda impactului, nu a fost nevoie ca motociclistul să fie internat. După ce a primit îngrijiri la UPU, acesta a fost fost lăsat să plece.

„Pacientul a fost diagnosticat cu plăgi și contuzii. A primit îngrijiri și tratament în Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu iar apoi a plecat cu recomandări medicale, întrucât starea sa nu a impus internare” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență.

 

Ultima oră

Comentariul meu