motociclist lovit de o mașină într-o intersecție din sibiu - a fost dus la spital
FOTO arhivă

Polițiștii Biroului Rutier au intervenit, miercuri după-amiaza, la un accident de circulație produs la intersecția străzilor Lupeni și Teliuc din municipiul Sibiu. Un motociclist a fost lovit de o mașină. 

Potrivit polițiștilor sibieni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Teliuc, o femeie în vârstă de 40 de ani a pătruns în intersecția cu strada Lupeni fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă. În urma coliziunii, motociclistul a fost proiectat într-un alt autoturism pe care îl depășea.

Autoturismul depășit era condus de către o femeie în vârstă de 47 de ani, toți cei trei conducători auto fiind sibieni. În urma impactului, motociclistul, în vârstă de 36 de ani, a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient. „Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care conducea o motocicletă, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat la UPU Sibiu conștient cu traumatism la picior”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu