măldărășanu a primit un tort din partea jucătorilor de la fc heramannstadt - ”le-am spus să pună cireașa pe el sâmbătă, cu o victorie”

Tehnicianul de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a împlinit miercuri 48 de ani și a avut parte înainte de antrenamentul echipei de o mică surpriză. Jucătorii săi i-au făcut cadou un tort, dar tehnicianul a avut o cerință specială, cireașa de pe acesta să fie pusă sâmbătă. ”Băieții mi-au luat un tort, m-a deranjat doar faptul că au pus pe el și vârsta mea, 48. Le-am și spus: voi sunteți cei care m-ați îmbătrânit. Pentru mine, Sibiul va fi o perioadă de care mereu îmi voi aminti cu plăcere, nu am cum să uit nimic.  Le-am cerut băieților un singur lucru, cireașa pe tortul aceasta să fie sâmbătă, victoria cu FC Argeș” a spus antrenorul de la FC Hermannstadt. Partida din etapa 5 a play-out-ului Superligii, FC Hermannstadt – FC Argeș se va juca sâmbătă, de la ora 15.00, pe noua arenă din Sibiu.

Marius Măldărășanu rămâne astfel dator cu o masă la echipă, pentru că și-a făcut alte planuri pentru miercuri seara. ”Mi-am serbat de multe ori ziua în cantonament, sunt obișnuit, familia mea la fel. Am rămas dator cu o masă la băieți, acum este timpul scurt, vine meciul cu Argeșul și nu voiam să ne lungim. La masă scot soția diseară, pe ea am mai neglijat-o în ultima perioadă” a mai spus Marius Măldărășanu.

măldărășanu a primit un tort din partea jucătorilor de la fc heramannstadt - ”le-am spus să pună cireașa pe el sâmbătă, cu o victorie”
FOTO Captură video

Ultima oră

Comentariul meu