două seri de distracție la caro - intrare gratuită la „retro party” și la petrecerea de sâmbătă

Weekend-ul începe cu petreceri de top la cluburile din oraș. Caro a pregătit și pentru acest sfârșit de săptămână două party-uri de neratat, cu muzică de calitate și o atmosferă pe măsură.

Așa cum ne-a obișnuit și până acum, Caro Club dă startul distracției de vineri, 21 aprilie, cu Retro Party. Petrecerea este perfectă pentru cei care vor să retrăiască momentele frumoase ale anilor ’80 și ’90. Dj Ben Boognar va mixa cele mai tari hit-uri a anilor în care distracția a atins cote maxime. Party-ul începe la ora 22:00, iar intrarea este gratuită. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0758 659 223.

Distracția continuă și sâmbătă, 22 aprilie, începând cu ora 22:00, la Caro. Sibienii sunt așteptați la „Saturday Party” alături de gașca de prieteni să danseze pe cele mai cunoscute piese, mixate de talentatul Dj Lau Maftei. La fel ca vineri, sâmbătă intrarea va fi gratuită.

două seri de distracție la caro - intrare gratuită la „retro party” și la petrecerea de sâmbătă

Pentru a fi la curent cu petrecerile de la clubul Caro, de pe strada Gimnasticii, nr.39, sibienii pot urmări paginile de Facebook și Instagram ale clubului Caro.

Ultima oră

Comentariul meu