cristina mitrache, aptă din nou de joc - extrema măgurii cisnădie revine după zece luni de absență

Măgura Cisnădie va juca joi, 20 aprilie, de la ora 17.30, la Zalău, în meci contând pentru etapa 21 din Liga Națională de handbal feminin.

Singura absență din lot este cea a lui Abed Kader, nerefăcută după o operație la gleznă suferită în februarie. În schimb, Mitrache a fost recuperată după o operație de ligamente care a ținut-o pe tușă din luna septembrie a anului trecut și va face deplasarea cu echipa.

După 20 de jocuri, Măgura este pe locul 10, la șase lungimi distanță de primul loc de baraj, ocupat de Dacia Mioveni. Chiar dacă a pierdut în ultima rundă la Slatina, echipa sibiană nu are emoții pe final de campionat, fiind greu de crezut că prima clasată pe loc de baraj, Mioveni mai poate recupera diferența de șase puncte. Cisnădie are și avantajul jocurilor directe cu Mioveni, primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte la final.

Zalăul este pe 13, loc direct retrogradabil și trupa lui Tadici are mare nevoie de puncte, pentru a prinde un loc de baraj. Zalăul este în luptă directă cu Slatina, pentru evitarea celui de-al doilea loc retrogradabil.

Partida HC Zalău – Măgura Cisnădie va fi arbitrată de D. Gurbina și E. Stanciu, ambii din Reșița, iar observator va fi D. Manea din București.

cristina mitrache, aptă din nou de joc - extrema măgurii cisnădie revine după zece luni de absență

Ultima oră

Comentariul meu