ce mai scoate la vânzare anaf-ul din sibiu - verighete, lanțuri și brățări de aur la prețuri de chilipir

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare directă mai multe bunuri confiscate. Este vorba despre inele, verighete, lanțuri și brățări din aur în valoare totală de 28.556,72 lei. 

ANAF Sibiu scoate la vânzare bijuterii din aur în valoare totală de aproape 6.000 de euro. Este vorba despre mai multe bunuri confiscate, printre care lanțuri, brățări, inele, verighete și pandantive. 

Sibienii care sunt interesați să le cumpere pot depune o solicitare privind achiziționarea la sediul Serviciului Teritorial de Valorificare Bunuri, situat pe Calea Dumbrăvii, nr. 17, camera 056, etajul 1 din Sibiu, începând cu data de 21 aprilie 2023. 

Cererea de cumpărare va trebui să conțină: cerere tip completată și semnată, copie buletin, împuternicire reprezentant legal pentru persoanele juridice, copie buletin împuternicit, declarație de consimțământ privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, dovada autorizării de către ANPC pentru persoanele juridice autorizate sau declarația pe propria răspundere că efectuează achiziția în scop personal și nu pentru revânzarea pentru persoanele fizice. 

Iată mai jos bunurile scoase la vânzare:

Ultima oră

Comentariul meu