vitezoman drogat cu canabis și metamfetamină, urmărit de poliție prin mediaș - a abandonat mașina și a fugit
foto: arhivă

Un șofer drogat cu canabis și metamfetamină a fost depistat în trafic, la Mediaș. Individul a intrat în vizorul polițiștilor fiindcă conducea cu o viteză de 119 km/h. Oamenii legii i-au cerut să tragă pe dreapta, însă vitezomanul și-a continuat drumul. La un moment dat, a oprit, a abandonat mașina și a fugit pe jos. Câteva minute mai târziu, acesta a fost prins. 

„La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 07,30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism înregistrat de aparatul radar circulând pe strada Titus Andronic cu viteza de 119 km/h. Bărbatul însă și-a continuat deplasarea până pe strada Malului, unde a abandonat autoturismul și a fugit”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Depistat în scurt timp, polițiștii rutieri au constatat că este vorba despre un localnic în vârstă de 26 de ani, a cărui testare cu aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv la canabis și metamfetamină.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism, la nivelul Biroului Rutier Mediaș s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu