șoferi drogați cu metamfetamină, prinși în trafic în sibiu și săliște
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat la volan, în ultimele zile, doi șoferi drogați. Unul dintre ei a fost prins pe o stradă din Sibiu, iar celălalt la Săliște. 

În 15 aprilie, în jurul orei 04:15, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Gheorghe Dima de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Rășinari. „Testarea celui aflat la volan cu aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. În cauză, polițiștii sibieni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Apoi, în 18 aprilie, în jurul orei 01:00, în orașul Săliște, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gării de către un localnic în vârstă de 30 de ani. Testarea șoferului cu aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. Și în cazul lui, la nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu