Primarul comunei Sadu, despre bătaia de la balul de Paște - „Noi doar am închiriat Căminul Cultural”

Balul de Paște a fost organizat și anul acest luni, 17 aprilie, la Sadu. Dacă în anii trecuți nu au fost întâmpinate probleme, în acest an s-a iscat un scandal de amploare. Tinerii din Sadu au fost deranjați pentru că se dădeau prea multe dedicații pentru băieții din Rășinari, fapt ce a dus la încăierare.

Peste zece tineri au sărit la bătaie în fața Căminului Cultural, unde a avut loc petrecerea. Zeci de persoane au asistat la scandal, iar mai multe fete au încercat să îi despartă pe petrecăreții prinși în conflict. Una dintre persoanele care a asistat la bătaie a sunat la poliție pentru a interveni, însă până echipajele de poliție s-au deplasat la locul disputei, scandalagiii au plecat acasă. Doar unul dintre tinerii implicați a ajuns rănit la spital. Poliția Orașului Cisnădie a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: VIDEO Scandal la balul de Paști de la Sadu – S-au luat la bătaie din cauza dedicațiilor 

Spre deosebire de anii trecuți, balul nu a fost organizat de Primăria Sadu, ci a fost un eveniment privat. Primăria doar a închiriat spațiul unui organizator care s-a ocupat de balul de Paște. Contactat de Ora de Sibiu, primarul nu a vrut să comenteze situația. „Petrecerea nu a fost organizată de primărie. Noi doar am închiriat Căminul Cultural. Mai multe detalii nu știu. Nu vreau să comentez deloc până la finalizarea anchetei”, spune Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Citește și: Urmările scandalului de la balul de Paște din Sadu – Un tânăr rănit și dus de urgență la Spital

 

 

Ultima oră

Comentariul meu