incendii de înviere la chirpăr, mohu și mediaș - pompierii au intervenit să le stingă

Pompierii sibieni au fost la datorie și de sărbători. În noaptea de Înviere, aceștia au stins patru incendii în Chirpăr, Mohu și Mediaș. 

Unul dintre incendii s-a produs sâmbătă seara, în Mohu. „Pompierii au intervenit în localitatea Mohu cu o autospecială de stingere, la un incendiu de vegetație. Incendiul a fost lichidat de pompieri însă a fost afectată o suprafață de aproximativ 4000 mp de teren”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În aceeași seară, în jurul orei 21:50 pompierii medieșeni au intervenit cu o autospecială de stingere, pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la un tomberon. La întoarcere au intervenit la alt incendiu de resturi menajere tot în municipiul Mediaș. Cele două incendii au fost cauzate de utilizarea focului în spații deschise.

Tot sâmbătă, în jurul orei 01:30, în localitatea Chirpăr pe strada Izvorului o anexă gospodărească a luat foc. Pompierii Stației Agnita au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru a stinge incendiul care se manifesta generalizat la anexă, existând riscul de propagare la casă. Intervenția promptă a pompierilor a dus la salvarea casei și a trei căței. Anexa de aproximativ 20 metri pătrați a ars în totalitate. Incendiul a fost cauzat de utilizarea focului în spații închise în apropierea de materiale combustibile.

Ultima oră

Comentariul meu