foto mii de flori, pe tarabele din piața cibin - hortensiile, mai scumpe decât anul trecut

Piața Cibin este de astăzi mult mai colorată și plină de viață. Sute de ghivece cu flori își așteaptă cumpărătorii pe tarabele comercianților. Panseluțe, margarete, crăițe, begonii și mușcate sunt florile predominante în piață.

Odată cu primăvara, sibienii caută în piețe flori cu ajutorul cărora să își înfrumusețeze grădina. La fel ca în fiecare an, Piața Cibin s-a umplut cu flori de toate culorile și dimensiunile, perfecte pentru a satisface gusturile tuturor.

foto mii de flori, pe tarabele din piața cibin - hortensiile, mai scumpe decât anul trecut

Comercianții au pregătit prețuri accesibile și oferte la florile de sezon. „Panseluțele și crăițele sunt de sezon acum și oamenii își cumpără să pună în grădini. Mușcatele costă 15 lei, în rest toate au prețuri mai mici. Așteptăm sibienii la piață”, spune unul dintre comercianții din Piața Cibin.

foto mii de flori, pe tarabele din piața cibin - hortensiile, mai scumpe decât anul trecut foto mii de flori, pe tarabele din piața cibin - hortensiile, mai scumpe decât anul trecut

Sibienii deja se interesează de prețuri, iar printre florile preferate rămân petuniile, având și un preț accesibil. „Îmi place că în piață sunt produse multe și ai de unde alege. Mai poți și negocia”, spune o sibiancă.

foto mii de flori, pe tarabele din piața cibin - hortensiile, mai scumpe decât anul trecut foto mii de flori, pe tarabele din piața cibin - hortensiile, mai scumpe decât anul trecut foto mii de flori, pe tarabele din piața cibin - hortensiile, mai scumpe decât anul trecut

În general prețurile la flori s-au menținut în Piața Cibin, însă sunt și unele flori al căror preț a mai crescut în comparație cu anul trecut. De exemplu, hortensiile sunt mai scumpe cu 5 lei, anul acesta costând 35 lei. Panseluțele costă 3 lei, la fel și florile de gheață și crăițele. Bănuții costă 5 lei, margaretele și mușcatele se pot cumpăra cu 15 lei, garofițele cu 10 lei și begoniile cu 20 lei. De la unii comercianți trei petunii pot fi cumpărate cu 10 lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu