FC Hermannstadt face presing la Măldărășanu - Dani Coman: ”Săptămâna viitoare putem ajunge la un acord”

FC Hermannstadt își dorește cu ardoare să îl păstreze și sezonul viitor pe banca tehnică pe antrenorul Marius Măldărășanu, care este ofertat și de alte grupări din Superligă.

Președintele clubului sibian, Dani Coman a intensificat în ultima perioadă discuțiile cu tehnicianul, al cărui contract este scadent în vară. ”Măldă are mai multe oferte, este un antrenor foarte bun și este normal să fie căutat și de alte cluburi. Eu am mai discutat cu el, vom mai discuta și după meciul cu FC Argeș. După jocul cu argeșenii avem 10 zile până la următorul meci de la Arad și atunci sper să ajungem la un numitor comun și să mergem mai departe cu Măldărășanu” a anunțat Dani Coman. FC U Craiova 1948 este unul din cluburile interesate de a îl aduce din vară pe actualul antrenor al FC Hermannstadt.

Principalul atu al Sibiului pentru al îl păstra pe tehnician este însă relația foarte bună a acestuia cu președintele Dani Coman.  După ce a renunțat la fotbal, în 2010, actualul tehnician a stat pe tușă timp de 6 ani, fără a avea oferte. Cel care i-a întins atunci o mână de ajutor a fost Dani Coman, cu care era coleg la licența UEFA A și care l-a numit la Astra II, în Liga 3. Ulterior, Măldă a fost promovat la prima echipă a Astrei și apoi Dani Coman l-a adus la Sibiu.  ”Din 2010, când m-am lăsat din fotbal, am stat șase ani fără echipă. Îmi doream, mă pregăteam, urmăream meciuri, dar nu am antrenat. Nu s-a ivit nicio ocazie, nici măcar la Liga 3. Eram coleg cu Dani Coman la licența A și la un moment dat mi-a zis că Astra face echipa a doua, la Liga 3. M-au pus acolo. Îi sunt recunoscător, a avut ochi la mine. Nu știu ce a văzut el atunci. Apoi s-a ivit posibilitatea de a merge la prima echipă” a povestit tehnicianul cum și-a început cariera de antrenor.

Marius Măldărășanu a impresionat la toate echipele pe care le-a pregătit, începând cu Astra Giurgiu, continuând cu Metaloglobus și acum, la  Hermannstadt.

FC Hermannstadt face presing la Măldărășanu - Dani Coman: ”Săptămâna viitoare putem ajunge la un acord”

Ultima oră

Comentariul meu