elevii de la liceul de artă din sibiu expun la palatul parlamentului - banii strânși vor fi donați către ”sos satele copiilor din românia”

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, organizarea expoziţiei de fotografie “Impresii din India” în incinta Palatului Parlamentului, cu o durată de zece zile, vernisajul urmând să aibă loc la data de 12 iunie.

Solicitarea a fost adresată Biroului permanent al Camerei Deputaţilor de către Ambasada Indiei, care organizează evenimentul în colaborare cu biroul preşedintelui Comisiei pentru politică externă a Camerei, Rozalia Biro.

Expoziţia va cuprinde 100 de fotografii despre India aparţinând artistului fotograf Paul Bock (California, SUA) şi este organizată sub egida Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), recunoscută de UNESCO, în parteneriat cu Asociaţia Internaţională “Euro Foto Art”, singurul membru regional FIAP din lume, şi Summit Agro România, potrivit documentului aprobat de conducerea Camerei Deputaţilor.

Tot marţi, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat organizarea unei expoziţii de artă (picturi) cu vânzare, având caracter umanitar, cu tematica “Gândirea umană”, a elevilor Liceului de Artă Sibiu. Data de desfăşurare a evenimentului va fi 7 iunie, iar banii obţinuţi din vânzarea tablourilor vor fi donaţi în contul Asociaţiei “SOS Satele copiilor din România”.

Ultima oră

Comentariul meu