csu dispută cu sala plină meciul trei cu voluntari - când și unde se vând ultimele 50 de bilete

Seria din sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet masculin, CSU Sibiu – CSO Voluntari se mută marți și joi la Sala Transilvania.

După primele două jocuri disputate la Voluntari, scorul este egal, 1-1, iar următoarele două partide se joacă pe 18 și 20 aprilie, în Sala Transilvania, care are o capacitate de 1850 de locuri pe scaune, dar care se anunță a fi arhiplină. Pentru jocul de marți, 18 aprilie, de la ora 19.00, biletele online sunt deja epuizate, interesul fanilor sibieni fiind unul uriaș. Diseară, înaintea meciului, de la intrarea în Sala Transilvania se vând ultimele 50 de bilete păstrate special de organizatori pentru achiziția fizică.

Sibiul a evoluat excelent în acest sezon pe teren propriu și joacă următoarele două meciuri acasă, cu calificarea în semifinale pe masă. Două victorii cu Voluntariul duc trupa lui Tomas Rinkevicius în semifinalele campionatului, o performanță importantă pentru ardeleni.

Jucătorul Aurelian Gavriloaia speră ca fanii să ducă echipa spre o victorie în jocul al treilea, de marți seară. ”Ne-am recuperat bine în aceste zile de pauză între meciuri. Am avut o energie bună la antrenamente și cred că acest atribut ne poate aduce victoria. Avem mare nevoie de fani, cu ei împreună știm că putem face lucruri mărețe” a spus Gavriloaia.

Meciul al treilea din sferturile de finală ale campionatului, CSU Sibiu – CSO Voluntari se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Transilvania.

Rezultate sferturi de finală:

Meciul 1: CSO Voluntari – CSU Sibiu 78-92

Meciul 2: CSO Voluntari – CSU Sibiu 94-70

Meciul 3, 18 aprilie: CSU Sibiu – CSO Voluntari

Meciul 4, 20 aprilie: CSU Sibiu – CSO Voluntari

csu dispută cu sala plină meciul trei cu voluntari - când și unde se vând ultimele 50 de bilete

 

 

Ultima oră

Comentariul meu