galerie foto: mii de sibieni au celebrat învierea la biserica înălțarea domnului de pe bulevardul mihai viteazu din sibiu

În noaptea de Înviere, mii de sibieni s-au adunat la Biserica Înălțarea Domnului și Sfântul Ierarh Nicolae din Sibiu pentru a celebra cel mai important eveniment creștin, Învierea Domnului Iisus Hristos.

Slujba a început la miezul nopții, când preotul paroh Vasile Popa, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a rostit cuvintele de început ale Sfintei Liturghii. Mulțimea de credincioși a răspuns în cor la strigătele de „Hristos a înviat!”, în timp ce lumina Sfântă se transmitea de la unul la altul, simbolizând speranța și învierea.

Atmosfera solemnă și emoționantă a fost întreținută de corul bisericii, care a intonat cântece religioase specifice acestei sărbători. Pe parcursul întregii slujbe, preoții au rostit rugăciuni și au binecuvântat credincioșii cu tămâie și apă sfințită.

După terminarea slujbei, credincioșii au primit Paști, trupul și sângele lui Hristos. Slujba de Înviere de la Biserica Înălțarea Domnului și Sfântul Ierarh Nicolae din Sibiu a fost un eveniment plin de emoție și bucurie pentru sibieni, care au putut sărbători Învierea Mântuitorului într-un cadru solemn și spiritual.

Ora de Sibiu a transmis în direct Slujba de Înviere de la Biserica Înălțarea Domnului și Sfântul Ierarh Nicolae de pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. Urmăriți mai jos înregistrarea:

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu