dan barna, prezent la slujba de înviere în sibiu - a fost la biserica mică din ștrand

Dan Barna face sărbătorile acasă, la Sibiu. Deputatul USR a participat la Slujba de Înviere la biserica mică din Cartierul Ștrand, alături de familie și vecini. 

Deputatul a venit la Sibiu de Paști și a participat la Slujba de Înviere la biserica mică din Cartierul Ștrand. Barna și-a amintit, cu această ocazie, de bunicile lui de la țară, alături de care mergea mereu, în copilărie, la biserică de Sfintele Paști. 

„Cât timp le-am mai avut pe bunici am petrecut mereu Paștile la una sau alta dintre ele, la țară, la slujbele din acele biserici de sat unde atmosfera și cântările slujbei din noaptea de Înviere erau ca din povesti din alt timp. Noi eram nepoții răsfățați, părinții erau copiii veniți p-acasă de sărbători și totul era frumos.

Anul acesta am participat la slujba de Înviere în oraș, acasă la Sibiu, la biserica mică, încă așteptându-și veștmântul de pictură, din Cartierul Ștrand, alături de vecinii din cartier.

Bunicile nu-mi mai sunt,  părinții mei sunt acum bunicii care răsfață nepoți, iar noi am devenit acum copiii veniți pe acasă de Paști… Hristos a Înviat!”, a scris Dan Barna pe pagina de Facebook. 

Ultima oră

Comentariul meu