video paraschiv a înviat de paște! - fc hermannstadt câștigă la mioveni și se îndepărtează de zona retrogradării

Hermannstadt s-a impus sâmbătă, la Mioveni, scor 2-0, în etapa 4 din play-out-ul Superligii. ”Dubla” lui Daniel Paraschiv a decis meciul și trupa lui Marius Măldărășanu se îndepărtează de subsolul clasamentului.

Trupa lui Măldărășanu a fost mai prezentă în atac în prima repriză, dar și-a creat puține șanse, în timp ce argeșenii nu au contat în ofensivă. Balaure șutează bine de la 30 de metri, dar Greab respinge în doi timpi.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Sibienii primesc penalty în minutul 32, când Paraschiv preia perfect în careu o minge aruncată în spatele defensivei, rămâne singur cu portarul,  dar este acroșat din spate de Scarlatache. Faza a fost analizată și de VAR, dar penalty-ul a fost clar și decizia s-a menținut. Tot Daniel Paraschiv bate excelent penalty-ul, la vinclu și deschide scorul în minutul 34.  În prelungirile primei părții, argeșenii au prima șansă, când Benchaib reia din 8 metri, dar mingea trece pe lângă poarta lui Letica.

video paraschiv a înviat de paște! - fc hermannstadt câștigă la mioveni și se îndepărtează de zona retrogradării

Balaure are prima ocazie a părții secunde în minutul 62, când reia cu capul din 8 metri, cu pământul, dar mingea trece peste poarta argeșeană. În minutul 65, Limaj dă o pasă strălucită în careu, Paraschiv țâșnește și deviază elegant din fața portarului, pentru 2-0. A fost al 12-lea gol al sezonului pentru Para și primul din acțiune în acest an. Hermannstadt mai putea marca în minutul 70, dar șutul violent al lui Balaure a lovit bara.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

S-a terminat 0-2 și Sibiul a obținut al doilea succes consecutiv în play-out-ul din Superligă, unul meritat, care aduce și liniște de Paște. Echipa lui Măldărășanu a urcat pe locul 10 și are momentan 5 puncte avans față de primul loc de baraj, ocupat de Chindia, dar dâmbovițenii au un joc mai puțin. Sibiul este neînvins în play-out, unde a acumulat două remize și două victorii.

HERMANNSTADT: Letica – Butean, Antoche (Bejan 51), I. Stoica, Opruț – Biceanu (Petrescu 82), Sota Mino –  Balaure (Buhăcianu 82), Limaj (Alhassna 68), C. Popescu (Oroian 68) – Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărășanu

video paraschiv a înviat de paște! - fc hermannstadt câștigă la mioveni și se îndepărtează de zona retrogradării

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu