restricții în trafic în noaptea de înviere la sibiu - șase străzi închise temporar

În noaptea de Înviere, în Sibiu, vor fi impuse restricții de trafic în anumite zone ale orașului pentru a permite desfășurarea în siguranță a procesiunilor religioase organizate cu ocazia sărbătorilor de Paște.

„Procesiunile organizate cu ocazia sărbătorilor de Paște adună în jurul locașurilor de cult sute de oameni. Aceste evenimente implică deplasarea credincioșilor, iar pentru ca evenimentele să se desfășoare în liniște și fără incidente, traficul din zona unor biserici din Sibiu va fi restricționat pe o perioadă scurtă de timp” transmit reprezentanții Primăriei.

În noaptea de Înviere, sâmbătă, 15 aprilie spre duminică, 16 aprilie, între orele 23:30 și 1:00 traficul va fi restricționat în zona Catedralei Mitropolitane de pe strada Mitropoliei, a Bisericii de pe strada Justiției și a Bisericii din Valea Aurie pe străzile Ludoș, Poiana, Valea Aurie și Iazului.

Autoritățile locale îndeamnă șoferii să evite aceste zone în timpul restricțiilor de trafic și să fie înțelegători față de necesitatea organizării evenimentelor religioase în această perioadă.

Ultima oră

Comentariul meu