programul clinicilor veterinare din sibiu de paște - unele sunt deschide non-stop pentru urgențe

Învierea Domnului reprezintă un moment de sărbătoare pentru toată lumea. Medicii Veterinari și-au luat și ei liber în această perioadă, astfel stăpânii patrupezilor trebuie să fie mai atenți decât de obicei cu animalele de companie.

Cu toate că majoritatea clinicilor sunt închise în ziua de Paște, mai sunt și cabinete deschise non-stop pentru urgențe, precum Clinica Exclusive Vets. Clinica va fi închisă vineri 14 aprilie, duminică 16 aprilie și luni, cu ocazia sărbătorilor pascale, însă medicii dedicați vor fi „prezenți la datorie” indiferent de urgența întâmpinată, programul fiind non-stop. Cei aflați într-o astfel de situație sunt rugați să sune la numărul de telefon 0745 607 080. Sâmbătă, 15 Aprilie, clinica va fi deschisă în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Vineri este programul non-stop cu prioritate pentru urgențe, însă doar sâmbătă se mai pot face programări. Urgențele pot fi rezolvate și duminică la Spitalul Veterinar Transilvania.

La clinica veterinară SKY Vet programul este de la ora 9:00 la 13:00, vineri și sâmbătă, iar duminică și luni va fi închis.
La Clinica Veterinara Dr. Coldea Nicolae în perioada 14 aprilie – 17 aprilie cabinetul va fi închis. La fel și la cabinetul veterinar FIA VET.
Clinica Red Vets – Pet Clinic va fi deschisă vineri  între orele 10:30 – 16:00. Sâmbătă, duminică și luni cabinetul veterinar va fi închis, în luni va fi disponibil doar pentru urgențe.
La Cabinetul Veterinar din Șelimbăr, programul în perioada sărbătorilor pascale arată astfel:de vineri până marți este închis, iar de miercuri se revine la programul normal 9:00 – 15:00.
La clinica Jack Medical Vet este închis de vineri până luni, iar marți cabinetul va fi deschis între orele 10:00 – 18:00.

Ultima oră

Comentariul meu